עמותת גושן מוקירה תודה לחברי וחברות צוות הנהלה אשר ליווי אותה לאורך השנים:
פרופ' אשר אור-נוי, פרופ' דוד ברנסקי, פרופ' מתי ברקוביץ', פרופ' דני אלגהרד, פרופ' יעקב קווינט, פרופ' ליזה רובין ז"ל, ד"ר אליהו גזלה, ד"ר פואד אלסנע, גב' אילונה סהר, גב' יונית לבנון.
בעלת ניסיון של למעלה משני עשורים בסקטור הפרטי הציבורי והשלישי בתפקידי פיתוח עסקי, טכנולוגיות, הובלת תהליכים חוצי ארגון וניהול בכיר בארגונים בארץ ובעולם. בין השאר כיהנה כמנהלת הטמעת רפואה דיגיטלית בקופ"ח מאוחדת ,כראש אגף פיתוח עסקי בעיריית י-ם, מנכ"לית עמותת חוויות שוויץ, מנהלת מערכות מידע באמדוקס ועוד. ד"ר מוזס סיימה דוקטורט בבריאות הציבור בהצטיינות מאונ' חיפה והסמכה בהרווארד בטרנספורמציה דיגיטלית ברפואה, תואר שני במנהל ציבורי בהצטיינות באונ' ת"א ותואר ראשון בתקשורת באונ' העברית. כיום משמשת גם כמרצה בתוכנית הבינ"ל לתואר שני בביומד באונ' העברית.
רופאת ילדים. לאחר ההתמחות, ד"ר גדסי השלימה התמחות-על בת שנתיים בתחום רפואת הילדים הקהילתית, בבית החולים המלכותי לילדים במלבורן, אוסטרליה, תחת פיקוחו של פרופ' פרנק אוברקלייד, מייסד ומנהל המרכז. בנוסף לתפקידה בעמותה, עובדת גם כרופאת ילדים בקהילה במרכזים להתפתחות הילד. במסגרת תפקידה בעמותה, ד"ר גדסי אחראית על בנייתן של הכשרות מודולריות לאנשי רפואה וטיפול, פיקוח על התוכן המקצועי ופיתוח אפיקי פעילות משמעותיים.
רופאת ילדים. לאחר ההתמחות, ד"ר עידן-פרוסק השלימה התמחות-על בת שנתיים בתחום רפואת הילדים הקהילתית, בבית החולים המלכותי לילדים במלבורן, אוסטרליה, תחת פיקוחו של פרופ' פרנק אוברקלייד, מייסד ומנהל המרכז. בנוסף לתפקידה בעמותה, עובדת גם כרופאת ילדים בקהילה בצפון הארץ. במסגרת תפקידה בעמותה, ד"ר עידן-פרוסק מתכללת את פעילות העמותה בצפון הארץ, ובכלל זה הכשרות ויצירת שיתופי פעולה רלוונטיים עם אנשי מקצוע.
כמנהלת תחום כספים וכוח אדם בעמותה, רויטל מגיעה עם ניסיון עשיר בתחום הכספים במגזר השלישי, הן כרו"ח והן כסמנכ"לית כספים. כרו"ח מלווה עצמאים, חברות וארגונים שונים. מרצה בקורסים לדירקטורים בנושאי דוחות כספים.
עדית בעלת רקע של למעלה משני עשורים בעבודה מול תורמים, ראשי ארגונים ובכירים במשק בסוגיות של פיתוח וגיוס משאבים וניהול שותפויות, עם ניסיון עשיר של עבודה במגזר השלישי במגוון ארגונים וקרנות. עדית אחראית על הקמת מערך גיוס המשאבים של עמותת גושן, ביסוסו והרחבתו. בזמנה החופשי היא מתנדבת כמלווה ותומכת בהורים לילדים עם צרכים מיוחדים.
כמנהלת תחום פיתוח ותוכן בעמותה, נועה אמונה על יצירתו, עריכתו והנגשתו של הידע והתוכן הנוצרים. בכלל זה - ניהול מחלקת פיתוח ההדרכה והפקתן של ערכות למידה והדרכה, ניהולו של מרכז הידע האינטרנטי 'איך גדלת!', אשר מהווה מרכז ידע מבוסס מחקר להורים ולאנשי מקצוע, ניהול אתר האינטרנט של העמותה ובכללו גם אתר אנשי המקצוע, ניהול דף הפייסבוק והמגזין המקוון, פיתוח חומרי תדמית ופרסום וכן חומרים מקצועיים במדיות מגוונות.
שמחי מביאה עימה ניסיון עשיר בניהול שותפויות, ייזום וליווי תהליכי פיתוח והטמעה בשדה החברתי- קהילתי . כמנהלת התחום, שמחי אחראית על הטמעת התכנים של 'גושן' בקהילה, בין היתר על ידי הכשרות, יצירת פלטפורמות ליישום והנגשת ידע ומידע. כמו כן, אחראית על פיתוח קהילה מקצועית לומדת ויוזמת של רופאי הילדים אשר תהווה רשת של סוכני שינוי המקדמים בפועל את חזון גושן והטמעתו בשטח, למען קידום בריאות ושלמות של ילדי ישראל. בנוסף, שמחי אמונה על מיפוי, גיוס ורתימה של שותפים רלוונטיים מהממשלה, ארגוני מגזר שלישי, ארגוני חברה אזרחית, רשויות מקומיות וקופות החולים לטובת קידום והטמעה של חזון העמותה.
פסיכולוגית התפתחותית מומחית, בעלת דוקטורט במחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטה העברית. במחקר הדוקטורט שלה חקרה התפתחות חברתית ותקשורתית של תינוקות שנולדו פגים. סיימה שנתיים של פוסט-דוקטורט במלבורן, בהן שילבה מחקר במרכז לרפואת ילדים קהילתית בהנחיה של פרופ' פרנק אוברקלייד וכן במרכז לאוטיזם באוניברסיטת לה טרוב בהנחייתה של פרופ' שריל דיסנאיקה. בשתי המסגרות עיקר העניין שלה הוא בהתערבות נתמכת מחקר לעבודה עם הורים ואנשי מקצוע לשיפור התפתחותם ורווחתם של ילדים צעירים. עמיתת מחקר בבית החולים המלכותי לילדים במלבורן.
מטפל בגישה אינטגרטיבית ומטפל באמנות, בעל דוקטורט מאוניברסיטת סארי בבריטניה. ניסיון רב שנים בניהול מערכי תמיכה, מניעה וטיפול בילדים ובני נוער בסיכון ובעלי צרכים מורכבים. בעת שהותו בבריטניה הקים והוביל תכנית התערבות רב-ממדיות בתחום הגנת הילד, הן בתווך האישי והן במרחב הווירטואלי, וצבר ניסיון נרחב ביישום מודלים להתערבות בשעת משבר ומניעת אובדנות.
גננת ומדריכת גננות, בעלת דוקטורט בלימודי הגיל הרך מבית הספר לעבודה סוציאלית ורווחה חברתית באוניברסיטה העברית. בעבודת הדוקטורט שלה חקרה אינטראקציות משחק בין גננות ואימהות לבין ילדים על הספקטרום האוטיסטי ועם התפתחות תקינה. לאחר סיום הדוקטורט נסעה למספר שנים לניו יורק, להשתלמות פוסט דוקטורט במחלקה לפסיכולוגיה בניו סקול, בהנחיית פרופ׳ מרים והאורד סטייל. במסגרת ההשתלמות הייתה ד"ר פינצ'ובר חלק מתכנית התערבות קבוצתית נתמכת מחקר, שנועדה לקדם התקשרות בריאה בקרב משפחות בסיכון גבוה. במסגרת תפקידה ד"ר פינצ'ובר אחראית על מספר מחקרים המלווים את פעילות 'גושן'.
עם כניסתו לתפקיד חשב העמותה, חגי הוביל שינוי בתחום על ידי כך ששדרג את המערכת הכספית וסיפק מענה לצרכיה המתפתחים של העמותה בכל תחומי הפעילות, כגון: סיפוק מענה לכמות העובדים ההולכת וגדלה, הגדלת מחזור העמותה ועוד. חגי הוא בעל תואר מנציבות מס הכנסה, מרצה להנהלת חשבונות וחשבי שכר ויועץ מס חשבונאי מוסמך מזה כ- 26 שנה.
תהילה אחראית על תפעול שוטף של העמותה, כמו גם על נושאי רכש וכספים.
כמנהלת משרד, ג'נבייב אחראית על משימות מגוונות כגון ניהול יומני עובדי גושן, תפעול המשרד, ארגון אירועים, תמיכה בפונקציות השונות ועוד.
נועה עובדת כמפתחת תוכן בתחום פיתוח ותכנון. עוסקת בתחום הלמידה כעשור. מאמינה שלמידה צריכה להתחבר לעולמות הלומדים ורק כך תהיה אפקטיבית. כדי להכיר עולמות נועה משתדלת לשאול כמה שיותר ולהגיע לאפיון המיטבי של מקבל השירות. הגדרת מטרות נכונה מובילה לפיצוח ופיתוח תוצרי למידה רלוונטים ומסייעים.
תמר עובדת כמפתחת תוכן בתחום פיתוח ותכנון. מגיעה מעולמות של חינוך, למידה וטכנולוגיה ומתמחה בבניית תכניות חינוכיות והוצאתן לפועל. בנוסף, תמר הינה בעלת ניסיון רב בלמידה ארגונית במגזרים חברתיים, עסקיים וטכנולוגיים. תמר מאמינה ששמירה על ראש פתוח ללמידה של מיומנויות וידע חדשים הם המפתח להתפתחות.
נטלי עובדת כמפתחת תוכן בתחום פיתוח ותכנון. מגיעה מעולמות של הדרכה במגזר העסקי ושיווק דיגיטלי. בעלת ניסיון בסטוריטלינג, בניית הכשרות ומיומנויות של עמידה מול קהל. היא מאמינה שכל אחד, בכל שלב, יכול ללמוד, והכי חשוב - לעורר אצל הלומדים את יצר הסקרנות.
דנה אחראית על עיצוב חומרי ההסברה וההדרכה, המצגות, ערכות הלמידה וכלל החומרים המודפסים והדיגיטליים ועובדת כחלק ממחלקת פיתוח תוכן. דנה בעלת ניסיון וידע בתרגום חומרים כתובים לוויזואליה והתאמת השפה הגרפית לתוכן.
שני מביאה עמה ניסיון בניהול פרויקטים במגוון תחומים לצד היכרות מעמיקה עם עולם ההערכה, והתנסות עשירה הן בהיבט המחקרי והן בהיבט התפעולי. כמנהלת הפרויקט של תכנית של"מ בתחום טיפת חלב, אמונה על תפעול הפרויקט מול השותפים ובארגון פנימה, ניהול שוטף של מגוון ערוצי הפעילות והפורומים הניהוליים, בניית תכניות עבודה וניהול התקציב, אל מול פעולות ההערכה המלווה, לטובת למידה ושיפור מתמידים.
אחינעם מרכזת את מיזם 'טיפונט הורים' (מפגשי זום להורים בהנחיית אחיות טיפת חלב) מול האחיות המנחות, הצוות הניהולי וההורים וכן בתחזוקת האתר, ומלווה את הפעילות הלוגיסטית השוטפת של תכנית של"מ, בהדרכות ובאירועים השונים.
אחות מוסמכת, מדריכת הורים ויועצת שינה, בעלת תואר שני בלימודי משפחה, ומנהלת לשעבר של הפגייה בתל השומר. שירה היא המנהלת המקצועית של 'טיפונט הורים', ובמסגרת תפקידה אחראית על התכנים המקצועיים, ההכשרה והליווי של מערך האחיות בהעברת מפגשי הורים וירטואליים. צד זאת, היא מנחה בצוות תכנית של"מ, מכשירה אחיות בתכני התוכנית ומנחה מפגשי סופרויז'ן ומנהלת מקצועית את הכשרות של"מ במסגרת הקורס העל-בסיסי בבריאות הציבור ויעוץ הנקה.
קלינאית תקשורת התפתחותית. במסגרת תפקידה בגושן אסתר מנחה עובדת כמנחה בתחום טפ"ח, ומלווה אחיות טיפות חלב שעברו הכשרה של תכנית של"מ, בה היא מנחה ומסייעת בפרויקט 'שפה ואוריינות'. לצד זאת, אסתר עובדת גם במחלקת תפעול.
מרפאה בעיסוק ומנחה. בוגרת תואר ראשון בריפוי בעיסוק מהאוניברסיטה העברית, ותואר שני מהתכנית הבינתחומית להתפתחות הילד באוניברסיטת חיפה. בנוסף לתפקידה בעמותה, אורנה עובדת כרכזת מקצועית של פרויקט 'חצר פעילה' בארגון עזר מציון, ורכזת תוכנית 'מקום לגדול' במעלות תרשיחא. בעברה עבדה שנים במכון להתפתחות הילד בבי"ח זיו בצפת ובתוכניות איתור ומניעה לילדים בסיכון. אורנה מתמחה בעבודה עם משפחות וילדים על הספקטרום האוטיסטי. אורנה מנחה בצוות תוכנית של"מ, מכשירה אחיות בתכני התוכנית ומנחה מפגשי סופרויז'ן ומלווה את צוותי ביקורי הבית של טיפת חלב ושותפה בפיתוח התכנים לתוכנית של"מ.
קלינאית תקשורת, בעלת תואר שני בלימודי הגיל הרך (תוכנית שוורץ). מרים עובדת כאחראית הערכה ונתונים בתחום טיפת חלב, ובמסגרת תפקידה מרכזת את כל פעילות ההערכה של התוכנית מול צוות המחקר החיצוני, צוות ניהול התוכנית והשטח. היא אחראית על איסוף הנתונים, עיבודם והפקת דוחות לצורך שיפור פעילות התוכנית ולהטמעת עבודה מבוססת ניהול נתונים בכל ערוצי הפעילות.
קלינאית תקשורת, בוגרת תואר שני בלימודי הגיל הרך מטעם האוניברסיטה העברית. בעלת ניסיון רב שנים בשדה בתחום התפתחות הילד ובפרט בגילאי לידה עד שלוש שנים. במקביל לעבודתה בקליניקה עצמאית, יזמה והובילה פרויקטים שונים לאיתור מוקדם והדרכה מקדמת בריאות בשירות הציבורי. מאמינה ש- "צריך כפר כדי לגדל ילד", וכך גם יש להסתכל על ההתפתחות, בקונטקסט הסביבתי הטבעי שבו הילד גדל. במסגרת תפקידה בעמותה, ענבל מפתחת תכניות התערבות בתחום שפה ואוריינות הממוקדות בגילאים המוקדמים, כחלק מתוכנית של"מ המלווה את פעילות טיפות החלב בישראל.
שחר היא עובדת סוציאלית בעלת ניסיון בארגון והוצאה לפועל של פרויקטים בעמותות. במסגרת תפקידה היא מרכזת את התמיכה התפעולית והאדמיניסטרטיבית לשלל פעילויות התוכנית, ביניהן ערוצי שפה ואוריינות, רווחה הורית, יוזמות ייעודיות לשעת חירום ועוד
פסיכולוגית קלינית, בעלת הכשרה בפסיכולוגיה קלינית של הילד, וניסיון עשיר בטיפול ואבחון בילדים ונוער בסיכון. עובדת במחלקה הפסיכיאטרית של הילד והמתבגר בבי"ח הדסה עין-כרם, בקליניקה פרטית וכן בעמותה המתמחה במתן מענה טיפולי לאוכלוסייה החרדית. בעלת ניסיון מחקרי מגוון- בשיטות מחקר כמותניות ואיכותניות, וליווי תהליכי פיתוח, תוכן והדרכה בעבודתה כמדריכת פסיכומטרי. כעובדת תחום 'מחקר והערכה' מביאה את הניסיון המחקרי מן האקדמיה והניסיון הטיפולי מן השטח.
כמנהלת פרויקט 'הורות בשפה שלי', ליאת אמונה על פיתוח תוכן רגיש תרבות, והפצתו להורים במדיות השונות בהם הם רגילים לצרוך ידע. בכלל זה - זיהוי ואפיון סממנים תרבותיים בצריכת ידע ובטיפוח בריאות ורווחה של ילדים בחברות מגוונות בישראל, פיתוח וביסוס שותפויות עם יועצים, ארגונים ועמותות אשר עובדים עם הורים בחברות השונות, התאמה ופיתוח של ידע וכלים להורים בהתבסס על שונות תרבותית, ניהול מערכי הפצת הידע.
בעלת תואר שני בפסיכולוגיה קלינית בבר אילן. דסי ביצעה פרקטיקום דינאמי בקליניקת דניאלי בשירות הקהילה של אוניברסיטת בר אילן, וטיפלה שנה במרפאת בארי של בריאות הנפש, קופת חולים כללית במסגרת הלימודים. מחקר התזה שלה עוסק בנושא תוצאות טיפול והפרעות אישיות בהנחייתו של ד"ר יוגב קיוויתי במעבדה לתהליכים דינאמיים, בר אילן. דסי היא עוזרת מחקר בעמותת גושן, כחלק מפרויקט הכשרת רופאים ורופאות קהילה בתחום בריאות הנפש בילדים.
חוקרת חברתית יישומית. מתמחה באוכלוסיות שוליים ובפערים בחברה הישראלית. בעלת תואר שני בסוציולוגיה. בין הנושאים אותם חקרה: פערי שכר, תעסוקה ואי שוויון מגדרי, בריאות הנפש, מיצוי זכויות וטכנולוגיה מסייעת. לימדה שיטות מחקר כמותיות ואיכותניות ועסקה בחיבור שבין אקדמיה לקהילה במגוון תכניות. במסגרת עבודתה בגושן, אריאל מרכזת את המחקר המלווה להכשרה בבריאות הנפש לרופאי ורופאות ילדים.
מנהל אגף הילדים לשעבר במרכז הרפואי האוניברסיטאי הדסה, מומחה בעל שם עולמי בחקר מחלת הסיסטיק פיברוזיס ודלקות ריאה בילדים. חוקר מוביל בניסויים קליניים מקומיים וגלובליים מרכזיים ומחברם של כ- 250 מאמרים בתחום מחלות דרכי הנשימה בילדים. פרופ' כרם מהווה כוח מוביל ביצירת גשרים לשלום דרך רפואה, תוך שיתוף פעולה עם עמיתים פלסטינים וקידום יחסי עבודה פוריים בין ישראלים לפלסטינים. פרופ' כרם יזם והקים מרכזים ייחודיים לטיפול בילדים חולים כולל המרכז לטיפול בילדים עם מחלות כרוניות, מרכז להערכת ילדים לפני אימוץ, והמרכז לטיפול פליאטיבי בילדים בבי"ח הדסה הר-הצופים . פרופ' כרם יזם והקים מרכזים ייחודים לטיפול בילדים חולים בבי"ח הדסה הר-הצופים, בניהם: מרכז להערכת ילדים לפני אימוץ, המרכז לטיפול פליאטיבי בילדים והמרכז לטיפול בילדים עם מחלות כרוניות המעניק טיפול ייחודי וכוללני לילד החולה ולמשפחתו, תוך התייחסות הן להיבט הגופני של המחלה והן להיבט הפסיכו-סוציאלי שלה וכן התייחסות לזכויות הילד החולה ובחינת היבטים אתיים הנוגעים לטיפול.פרופ' כרם מכהן כיו"ר הוועד המנהל בעמותת 'גושן' מאז הקמת העמותה, תוך מאמץ להרחיב את חזונו לרפואה מיטבית ושיוויונית לכל הילדים לרמה הלאומית.
רופא ילדים. בעל תואר מוסמך בבריאות הציבור מאוניברסיטת בן-גוריון , תואר אקדמי במדיניות רפואית ומנהל באוניברסיטת ג'ון הופקינס בארה"ב ובעל תעודה דירקטורים ונושאי משרה בכירים בתאגידים מאוניברסיטת תל-אביב. ד"ר כץ הינו פרופסור חבר בפדיאטריה באוניברסיטת מיימונידס בארגנטינה וכיהן כמרצה בכיר באוניברסיטת נוטינגם באנגליה. במשך 49 שנים שילב בין רפואת ילדים בקהילה, ניהול במערכת הבריאות והוראה. כיהן כיו"ר האיגוד הישראלי לרפואת ילדים וכיו"ר החברה הישראלית לרפואת ילדים בקהילה, חיפ"א. כמזכיר כללי של החברה האירופאית של רפואת הילדים נבחר כנציג אירופאי באיגוד העולמי לרפואת ילדים IPA. הוא נשיא החברה העולמית של קונצנזוס ברפואת ילדים ובריאות הילד, ונשא תפקידים בכירים בקונפדרציה האירופאית ברפואת הילדים ECPCP ובחברה הבין לאומית של רפואת ילדים חברתית .ISSOP בעבר ד"ר כץ שימש בתפקידים בכירים בשרותי בריאות כללית כמנהל המחלקה הארצית ברפואת ילדים, סמנכ"ל ומנהל היחידה לניהול סיכונים ומנהל היחידה לרפואת ילדים אמבולטורית במרכז הרפואי האוניברסיטאי סורוקה . במכבי שרותי בריאות נשא תפקיד כמנהל רפואי מחוזי. ד"ר כץ ניהל המחלקת 'אם וילד' באזור הדרום במשרד הבריאות ומשמש כיו"ר ועדת ההיגוי הארצית בנושא אלימות במשפחה, ניצול מיני וחסרי ישע במשרד הבריאות. משנת 2019 מנהל את המערך לניהול סיכונים ובטיחות הטיפול הארצי של קופ"ח מאוחדת. בשנת 2016 קיבל ממדינת הודו פרס מפעל חיים בפדיאטריה, ובשנת 2017 הוענק לו תואר 'יקיר רפואת ילדים' מטעם חיפ"א. כנשיא עמותת 'גושן', תפקיד שממלא מתוך התנדבות, ד"'ר כץ אמון על יישום התכנית האסטרטגית של העמותה ועובד בשיתוף עם הוועד המנהל לקידום הטמעת מטרות העמותה. הוא אמון על גיוס שותפים חדשים ועל ייצוג העמותה מול גופי ממשלה, פילנתרופיה וגופים מקומיים ובינלאומיים שונים.
רופא ילדים. סיים את לימודיו בפקולטה לרפואה בירושלים בשנת 1982 ואת ההתמחות ברפואת ילדים בבית החולים הדסה בתל אביב בשנת 1991. ייסד את רשת המחקר של רופאי ילדי בקהילה (IPROS) בשנת 1995 ומכהן כעת כמנהלהּ. כיהן כנשיא החברה הישראלית לפדיאטריה אמבולטורית (חיפ"א) וכיום מכהן כיושב ראש איגוד רופאי הילדים בישראל. פרופ' גרוסמן פרסם מעל ל- 80 מאמרים בכתבי עת מקצועיים בינלאומיים וישב בראשן של ועדות מדיניות לאומיות שונות שעסקו בנושאים הבאים: דלקת אוזניים, דלקות ריאה בקהילה, זיהומים בדרכי השתן, השמנה. הוא מכהן כעת כמנהל המדעי של ארגון המחקר האירופאי לרפואת ילדים המשויך לאקדמיה האירופאית לרפואת ילדים.
פרופ' לשעבר לבריאות האוכלוסייה בפקולטה לרפואה בגליל של אוניברסיטת בר אילן. עלתה לישראל ב- 2012 מאנגליה, שם הייתה פרופסור לרפואת ילדים. פרופ' רודולף מומחית בתחומי תזונת ילדים, גדילה והתפתחות ומהווה סמכות בינלאומית בתחום השמנת ילדים. תכנית HENRY (Health Exercise Nutrition for the Really Young) שהגתה ומופעלת ב- 54 מחוזות באנגליה, אומצה גם על ידי משרד הבריאות בישראל להטמעה בטיפות חלב ורשויות מקומיות ברחבי הארץ. היא בעלת ניסיון רב שנים בחינוך רפואי וכתבה 3 ספרי לימוד לסטודנטים ולרופאים אשר תורגמו ל- 10 שפות וניהלה את קורסי the educator educating ברחבי העולם. לאור תרומתה האקדמית, זכתה פרופ' רודולף בפרס הוקרה יוקרתי מידי National Health Service באנגליה. היא חוקרת ראשית ב- 22 מענקי מחקר ואחראית ל- 82 פרסומים בכתבי עת מובילים.
מומחית ברפואת ילדים ואבחון וטיפול בהפרעות קשב וריכוז. בעבר הובילה את רפואת הילדים במכבי שירותי בריאות. משנת 2012 עד 2016 כיהנה כמנהלת האגף לרפואה ראשונית בקופ"ח מאוחדת. יוזמת ומובילת תכנית "ביקור בריא,". בשנים 2016-20 כיהנה כראש אגף ביטוחים, קופ"ח מאוחדת .משנת 2020 רופאת ילדים עצמאית בקהילה ויועצת לחברות בתחום הבריאות.
מומחה לפיתוח שירותים חדשניים בחברה האזרחית ובמגזר השלישי. החל את דרכו המקצועית כמורה ומחנך במערכת החינוך בדימונה, ובכלל זה שימש כמנהל בי"ס תיכון בעיר. בהמשך עבר לעבוד ברשות המקומית והתמחה בתכנון ובניהול כספים. מילא שורה של תפקידי מפתח ברשויות מקומיות ובמועצות אזוריות, ביניהם מנכ"ל וגזבר של עיריית דימונה ומנהל הקרן לפיתוח דימונה, גזבר המועצה האזורית לכיש וגזבר המועצה המקומית סביון. מאיר היה מנהל הכספים של קרן רש"י משנת 1999, וב-2003 מונה כמשנה למנכ"ל. בשנת 2018 פרש מקרן רש"י . כיום עוסק בייעוץ לעמותות ורשויות מקומיות.
דארן נולד והתחנך במלברון, אוסטרליה. במסגרת לימודיו השלים תואר במשפטים וכלכלה, ובשת 1994 עשה עליה למדינת ישראל יחד עם אשתו וילדיו. דארן הינו שותף בחברת הון סיכון, גולדרוק, בה הוא מייעץ לקבוצה נבחרת של משפחות. במהלך 25 שנות הקריירה שלו, דארן ניהל והיה שותף במספר מועצות מנהלים של חברות רבות. במסגרת התנדבותו היה דארן מייסד ארגון 'לימוד מודיעין' וכיום משמש כחבר הנהלת קרן החסד 'אחוות דוד' ובוועד הארגון 'טירת יוסף'.
מייסד ומנהל המרכז לרפואה קהילתית בבית החולים המלכותי לילדים במלבורן, אוסטרליה. מנהיג-שותף במכון המחקר Murdoch Childrens Research Institute העוסק במדיניות בריאות לילדים, הגינות והנגשת ידע. פרופ' בכיר לרפואת ילדים באוניברסיטת מלבורן. פרופ' אוברקלייד הוא חוקר, כותב, מרצה ויועץ בינלאומי, וכתב מעל 200 פרסומים מדעיים אודות היבטים שונים ומגוונים בתחום רפואת הילדים. במשך שנים רבות כיהן כעורך הראשי של המגזין Paediatrics and Child Health ומכהן כעת במספר ועדות עורכים של מגזינים מקצועיים בין לאומיים. הוא הוביל והשתתף במספר רב של ועדות לאומיות רבות שעוסקות בבריאות, כמו גם בקבוצות מומחים וועדות מייעצות. הוא מתעניין במיוחד במניעה ובהתערבות מוקדמת וכן בשימוש בממצאי מחקר לצורך קביעת מדיניות ומתן שירותים ציבוריים. הכשרתו הקלינית והמחקרית היא בתחום התפתחות הילד והתנהגות ובנושאים אלו גם מתמקדת עבודתו כרופא ילדים מומחה.
פרופ' אורקין הינו רופא טיפות חלב בקיבוצי המועצה האזורית אשכול, ומנהל היחידה לרפואת ילדים בחטיבה לבריאות הקהילה בפקולטה למדעי הבריאות בבאר שבע. ניהל את המרכז לבריאות הילד ושירותי בריאות כללית באופקים, ואת מסלול הלימודים 'אם וילד' של תכנית לימודי MPH באוניברסיטת בן-גוריון, ובימים אלו משמש כמורה במסלול. פרופ' אורקין הינו מנהל בכיר בחטיבת הילדים בבי"ח סורוקה.
מנכ"ל מכון חרוב. דיקן ביה"ס לעבודה סוציאלית ורווחה חברתית ע"ש פאוול ברוואלד באוניברסיטה העברית בירושלים. בין השנים 2007-2011 עמד בראש תכנית שוורץ. למעלה מ- 20 שנה שימש כמנהל ועורך ה- "שנתון הסטטיסטי – ילדים בישראל", וכסמנכ"ל המועצה הלאומית לשלום הילד. הוא יזם וניהל את הפרויקט הרב לאומי "מדידה ומעקב אחר רווחת הילד בישראל" והיה בין מייסדי הארגון הבינלאומי לאינדיקטורים של ילדים (ISCI) ובשנת 2005 נבחר ליושב הראש הראשון שלו. פרופ' בן-אריה נמנה עם המומחים הבינלאומיים המובילים בתחום האינדיקטורים החברתיים במיוחד בתחום הקשור לרווחת הילד. הוא כתב בהרחבה ופרסם מאמרים בנושא הפוליטיקה של המדיניות החברתית ורווחת הילד בישראל ובנושא של אינדיקטורים של רווחת הילד ומדידתם. פרופ' בן-אריה הוא מייסד ועורך ראשי של כתב העת CIR- Child Indicators Research ושל סדרת הספרים Children Well-being: Research and Indicators, בהוצאתSpringer publishing house publications
פעיל ותומך בתחום רפואת ילדים בקהילה. ממייסדי בית הספר לרפואה באוניברסיטת בן גוריון, ומקים המודל הראשון של מרפאת ילדים קהילתית עם קשר אקדמי בעיירה אופקים, אשר היוותה מרפאה לימודית משמעותית עבור סטודנטים ומתמחים. ממקימי המכון להתפתחות הילד במרכז הרפואי סורוקה. התמחה ברפואת ילדים התנהגותית-התפתחותית במרכז הרפואי בוסטון, תחת פרופ' ברי צוקרמן, המוביל את תחום זה בארה"ב. כיהן כאחראי ארצי על תחום רפואת הילדים במכבי שירותי בריאות. היה הראשון בארץ לתעד את הצורך בהרחבת תפקידו של רופא הילדים, בפרסום שהראה את הצורך בהכשרה נוספת עבור רופאי הילדים בארץ. מהווה גורם מרכזי בהקמת עמותת 'גושן' וממשיך ללוות את העמותה כחבר הועד המנהל, מרצה וחוקר.
מנהל המחלקה לפיתוח מערכות רפואיות בחטיבת הרפואה של לאומית שירותי בריאות. מומחה ברפואת ילדים ובעל תואר מוסמך במנהל מערכות בריאות, בוגר קורס האסמכה של משרד הבריאות לאבחון וטיפול בהפרעות קשב וריכוז, חבר במועצה הלאומיות לבריאות הילד ופדיאטריה ובמועצה לבריאות הקהילה, נציג לאומית שירותי בריאות בוועדת ההיגוי התכנית הלאומית למדדי איכות בקהילה. מדריך קליני מרצה בבית הספר ללימודי המשך של הפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר באוניברסיטת תל-אביב. במסגרת תפקידו בלאומית שירותי בריאות, ד"ר דושניצקי מרכז את תחומי התפתחות הילד, הספקטרום האוטיסטי ותחום קשב וריכוז ומשמש כרכז בפועל של תחום רפואת הילדים בקופה, פעיל בקביעת מדיניות כוללת בתחומי פדיאטריה, מקדם חדשנות טכנולוגית ברפואה, מרכז תחום פדיאטריה במחלקה להתמחות ברפואת משפחה. עוסק בקידום פורמלי ומעשי של רפואת הילדים בקהילה והעלאת קרנה של רפואה זו באיגוד הישראלי לרפואת ילדים. חבר ועד החברה הישראלית לרפואת ילדים בקהילה, חיפ"א. חבר ומתנדב פעיל בעמותת 'מדעת', מדע ומידע לציבור למען בריאות המשפחה וקידום חיסונים.
רופאת ילדים. סיימה את בית הספר לרפואה באוניברסיטת תל אביב בשנת 2000 ואת ההתמחות בבי"ח וולפסון בשנת 2006. כיהנה כמנהלת רפואית בקופת חולים מאוחדת של מרחב שרון במחוז מרכז, ומזה ארבע שנים מכהנת כמנהלת תחום רפואת ילדים בקופה. בעלת תואר שני בניהול מערכות בריאות מהמכללה האקדמית רמת גן. ד"ר ווקסלר היא חברת ועד החברה הישראלית לפדיאטריה אמבולטורית וחברת איגוד רופאי הילדים וכן בוגרת תכנית 'ענבר', של עמותת מעוז ומשרד הבריאות. לכל אורך שנות הקריירה היא עובדת גם כרופאת ילדים במרפאה.
סיים התמתחת ברפואת ילדים קהילתית בביה"ח לילדים ע"ש מיימונידיז, בברוקלין. בעבר היה ASSISTANT CLINICAL PROFESSOR ברפואת ילדים באוניברסיטה לרפואה של מדינת ניו גרזי, ומרצה מלווה בבית ספר לרפואה בטכניון. מרצה ומדריך למתמחים לרפואת ילדים. ד"ר ריינגולד עובד כרופא ילדים קהילתי, מומחה בהפרעת קשב וריכוז ומנהל רפואי בקופ"ח מאוחדת. הוא רופא אחראי אם וילד באגף רפואת הציבור של עיריית ירושלים שמנהל את שירות טיפת חלב בעיר. ד"ר ריינגולד פועל לקידום רפואת הילדים המניעתית והרב-צוותית בקהילה. הוא חבר האיגוד לרפואת ילדים, חבר וועד חיפ"א, עורך כתב העת "פדיטון" של ועד חיפ"א והנציג שלהם בעמותת 'גושן'.
מומחית בפיתוח שירותים לילדים בסיכון ובעלת ניסיון של 20 שנה, בדגש על שירותים לגיל הרך בגילאי לידה. בעלת ניסיון עשיר בעבודה בסביבה רב תחומית ומול מערכות ממשלתיות ומוניציפליות שונות; ניהול תהליכי שינוי; עיצוב וניהול תהליכי הערכה, בקרה ופיקוח; הובלת תכניות מורכבות, פרויקטים ותכנון אסטרטגי. כיום מנהלת את תחום הגיל הרך בקרן רש"י.